Om HAARBY KØRESKOLE

Kørekort til stor trailer.

Jeg har i mange år undervist i kørsel med trailer – har været selvstændig kørelærer i mere end 30 år.
I dag underviser jeg kun i trailerkørsel, kontrollerende prøver samt generhverv af kørekort.
Hele tiden er jeg opdateret på de seneste lovændringer, så du kan være sikker på, at når du har erhvervet BE kort hos mig, så er du ”klædt” godt på til at køre. Hvad enter du skal køre med hestetrailer, campingvogn, eller en større trailer, så er der nogle krav til dig som fører af køretøjet. Der er lidt flere lovregler du skal kende, og så skal du lige kunne køre baglæns med en trailer – både lige ud og rundt om et hjørne. Der er ingen teoriprøve, når du erhverver BE kort, men du vil til den praktiske prøve blive bedt om at lave en mindre kontrol af påhængskøretøjet, så du kan overbevise den sagkyndige om, at du ved hvad du skal efterse inden kørsel.
Jeg opretter jævnligt hold – også meget små hold – og er I 3-4 stykker eller flere, så kommer jeg gerne til jer og underviser i teorien. Som hovedregel starter den praktiske kørsel fra min adresse, men andet kan aftales.
For mig er det vigtigt, at du i undervisningen føler dig i trygge hænder.
Ønsker du at erhverve BE kort, skal du ha lavet en lægeattest, og ha lavet et nyt foto til dit nye kørekort, men ring til mig, så skal jeg hjælpe dig videre.

Jeg træffes (næsten) altid på tlf. 40 15 35 46, og du kan også finde mig på min hjemmeside: www.styrebrev.dk, hvor du også kan tilmelde dig. Lægger du dit telefonnummer, vil jeg ringe dig tilbage.

Jeg ser frem til at høre fra dig/jer.


Haarby Køreskole
Poul Vinter